Doopsuiker

Doopsuiker wordt meestal 10 tot 12 weken voor de uitgerekende datum besteld. De meeste producten kunnen wij binnen de 2 weken verzenden. Bij gepersonaliseerde artikelen kan deze termijn iets langer zijn maar dit staat duidelijk vermeld op onze webshop.

Indien het ons niet lukt om de artikelen binnen de vermelde termijn te verzenden wordt u gecontacteerd en zoeken wij samen een gepaste oplossing.

In de meeste verpakkingen worden 10 tot 12 boontjes gestoken. Bij grote verpakkingen wordt er ook wel eens een laagje gepofte rijst gestoken zodat het doosje mooi gevuld is.

In 1 kg suikerbonen zitten ongeveer 240 boontjes.

Al ons snoepgoed zit in gesloten verpakkingen zodat u dit meerdere maanden kan bewaren.

Dit is enkel probleem. U vraag aan de gynaecoloog om het geslacht op een papiertje te schrijven en in een enveloppe te steken. U bezorgt ons deze enveloppe samen met de jongens- en de meisjesnaam en dan zorgen wij dat alles klaar is met de juiste naam. Hier komt echter wel een meerprijs bij aangezien wij alles klaar maken voor u. Wij leveren het pakket in een gesloten verpakking zodat het geslacht voor u een verassing kan blijven tot na de bevalling. ( Kan eventueel ook afgehaald worden )