Kaartjes en drukwerk

Kaartjes besteld u het best 12 weken op voorhand zodat we tijd genoeg hebben om de tekst naar uw smaak aan te passen.

Om de hoeveelheid kaartjes te berekenen maakt u het best eerst een adressenlijst aan.

Als u geboortekaartjes besteld vergeet dan ook niet aan de grootouders, meter en peters te vragen hoeveel zij er wensen. Denk ook aan een kaartje voor de deur in het ziekenhuis, winkel van de geboortelijst, uw fotoalbum, enz.

Wij raden aan om er een 10tal extra te bestelen, zo vermijd u extra drukkosten moest er toch iemand vergeten zijn.

De enveloppen worden op voorhand geleverd met de doopsuiker.

Indien u enkel kaartjes besteld kunnen deze na een mailtje opgehaald of verstuurd worden.

De prijzen staan steeds vermeld per stuk bij de kaartjes in onze webshop.

Wij rekenen een éénmalige opmaakkost aan van 75€.

In deze opmaakkost zit 1 opmaak- en 2 correctierondes . Dit is normaal zeker voldoende om een kaartje te hebben dat volledig naar uw wens is. U krijgt ook een proefdruk via mail.

Enkele dagen na ontvangst van u bestelling nemen wij via mail contact met u op om te overlopen wat uw wensen zijn.

Wij zorgen er voor dat de kaartjes zo snel mogelijk gedrukt en geleverd worden.

Bij melding voor 12 uur worden de kaartjes dezelfde dag nog gedrukt.

Bij melding na 12 uur proberen we de kaartjes dezelfde dag nog klaar te hebben maar dit kunnen we niet garanderen. De kaartjes zijn zeker de volgende ochtend klaar zijn.

Tijdens vakantieperiodes is er altijd iemand die de kaartjes kan drukken.

Zelf afhalen kan zodra de kaartjes klaar zijn. U krijgt van ons een telefoontje van zodra ze klaar zijn en dan kan u ze op een afgesproken tijdstip komen halen op ons adres te Zoersel.

Bij levering met de post ontvangt u deze 1 dag na het drukken. Hou er wel rekening mee dat er op zaterdag geen pakketjes verstuurd worden. De pakketjes verzonden op vrijdag worden wel op zaterdag geleverd.

Levering op de materniteit is ook mogelijk. Dit kan in een straal van 40km rond Zoersel (0.45€/km heen en terug van Zoersel ) De kaartjes worden dezelfde dag als het drukken geleverd.

Geboortelijn +32(0)498740078

Na de geboorte kan u ons bellen of sms’en met de laatste gegevens. Na telefonisch contact vragen wij om ons ook nog een sms te sturen met alle info als extra controle. Zo zijn we zeker dat er geen fouten kunnen gebeuren.

U kan altijd een sms of een boodschap inspreken. Ook s’nachts of op zondag. Wij proberen dan zo snel mogelijk contact met u op te nemen en te starten met het drukken.