Kaartjes en drukwerk

Kaartjes besteld u het best 12 weken op voorhand zodat we voldoende tijd hebben o het kaartje naar uw smaak aan te passen.

Wij werken voor kaartjes enkel op afspraak zodat wij een kaartje kunnen ontwerpen volledig op jullie maat. U kan een afspraak hiervoor boeken via onze knop ‘Afspraak maken’ en dan helpen wij jullie heel graag persoonlijk verder.

Om de hoeveelheid kaartjes te berekenen maakt u het best eerst een adressenlijst aan.

Als u geboortekaartjes besteld vergeet dan ook niet aan de grootouders, meter en peters te vragen hoeveel zij er wensen. Denk ook aan een kaartje voor de deur in het ziekenhuis, winkel van de geboortelijst, uw fotoalbum, enz.

Wij raden aan om er een 10tal extra te bestelen, zo vermijd u extra drukkosten moest er toch iemand vergeten zijn.

De enveloppen worden op voorhand geleverd met de doopsuiker.

Indien u enkel kaartjes besteld kunnen deze na een mailtje opgehaald of verstuurd worden.

Doordat wij geboortekaartjes volledig op maat maken is de prijs afhankelijk van de afwerking, papier en formaat.

Na de bespreking ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte.

Wij zorgen ervoor dat de kaartjes zo snel mogelijk gedrukt en geleverd worden.

Bij melding voor 12 uur zijn de kaartje ten laatste de dag erna klaar.

Tijdens vakantieperiodes is er altijd iemand die de kaartjes kan drukken.

Zelf afhalen kan zodra de kaartjes klaar zijn. Wij brengen u hier zo snel mogelijk van op de hoogte zodat u ze op een afgesproken tijdstip komen halen op ons adres te Zoersel.

Bij levering met de post ontvangt u deze 1 dag na het drukken. Hou er wel rekening mee dat er op zaterdag geen pakketjes verstuurd worden. Pakketjes verzonden op vrijdag worden wel op zaterdag geleverd.

Geboortelijn +32(0)498740078

Na de geboorte kan u ons bellen of sms’en met de laatste gegevens. Na telefonisch contact vragen wij om ons ook nog een sms te sturen met alle info als extra controle. Zo zijn we zeker dat er geen fouten kunnen gebeuren.

U kan altijd een sms of een boodschap inspreken. Ook s’nachts of op zondag. Wij proberen dan zo snel mogelijk contact met u op te nemen en te starten met het drukken.